İsekai Anime Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bilmem2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09

bilmem2

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Puan 1
Çözümler 0
@bilmem2
Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda İsekai türüne sardım ve izlenecek yeni bir şeyler arıyorum. İnternete buldugum çoğu popüler olan seriyi izledim pek bilinmeyen isekai anime önerebilirmisiniz

selamlar hangilerini izledin ona göre önerelim

Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda İsekai türüne sardım ve izlenecek yeni bir şeyler arıyorum. İnternete buldugum çoğu popüler olan seriyi izledim pek bilinmeyen isekai anime önerebilirmisiniz
1. Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu​
2. Overlord​
3. Tensei Shitara Slime Datta Ken​
4. Tsukimichi: Moonlit Fantasy​
5. The Rising of the Shield Hero​
6. Arifureta: From Commonplace to World's Strongest​
7. So I'm a Spider, So What?​
8. The Devil is a Part-Timer!​
9. Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious​

selamlar hangilerini izledin ona göre önerelim
İnternete bulunan çoğu popüler seriyi izledim ve yeni çıkan isekaileri de bitirdim overlord, death march kara hajimaru isekai kyousoukyoku, No Game No Life ,

How NOT to Summon a Demon Lord bunlar izlediğim bi kaç tanesi izlediklerimin çoğunun adını hatırlamıyorum

İnternete bulunan çoğu popüler seriyi izledim ve yeni çıkan isekaileri de bitirdim overlord, death march kara hajimaru isekai kyousoukyoku, No Game No Life ,

How NOT to Summon a Demon Lord bunlar izlediğim bi kaç tanesi izlediklerimin çoğunun adını hatırlamıyorum

Webtoon okumayı severmisin ?
Webtoon önerileride verebilirim.

Grimgar: Ashes and Illusions

⭐ Konusu:
Diğer isekailer gibi “aşırı güçlü MC” olayı yok. Karakterler bilinmeyen bir dünyada gözlerini açıyor ama burası tipik isekailer gibi kolay bir yer değil. Gerçek hayatta olduğu gibi zorlanıyor, kayıplar veriyor ve büyüyorlar. Gerçekçi bir hayatta kalma mücadelesi görmek istiyorsan harika bir seçim.

The Faraway Paladin (Saihate no Paladin)

⭐ Konusu:
Tipik "yeniden doğma" isekailerinden farklı olarak, karakterin büyümesi ve gelişimi çok detaylı işlenmiş. Ölüler tarafından büyütülen Will, geçmiş hayatındaki hatalarını telafi etmek için iyi bir insan ve güçlü bir savaşçı olmaya çalışıyor. Evrenin derinliği ve karakter gelişimi açısından kaliteli bir yapım.

Bu iki animeyi deneyebilirsin.

Webtoon okumayı severmisin ?
Webtoon önerileride verebilirim.
ben okuyorum baya sağdece romantik üzerine kurulu olmasın solo leveling gibi yada murim tarzı öneri lazım okuycak bnişeyu bulamıyorum

Geri